Bepaal met hulp van een expert jouw digitale transformatie strategie


Er zijn veel verschillende digitaliseringsoplossingen op de markt, maar waar moet je beginnen? Ondernemers zijn vaak gefocust op het runnen van de dagelijkse gang van zaken en missen de tijd om zich te verdiepen in alle beschikbare opties en wat ze eigenlijk nodig hebben. Om verstandig te investeren is het echter belangrijk te begrijpen wat je huidige digitaliseringsstatus in relatie tot je bedrijfsstrategie is, zodat je weet welke ICT-oplossingen voor jou relevant zijn.

TNO heeft een speciale tool ontwikkeld waarmee je samen met een expert tot keuzes komt voor de beste richting en focus voor een digitale transformatie van jouw bedrijf. De digitaliseringstool is ontwikkeld door TNO business en technische experts in het kader van het Europese onderzoeksproject Change2Twin. Het is uitgevoerd en doorontwikkeld samen met een kleine 40 Digital Innovation Hubs en tientallen mkb-bedrijven in de maakindustrie in heel Europa.

header image (40)

Wat gaan we doen

We beginnen met een intensieve kennismaking, waarbij je ons alles vertelt over jouw bedrijf, de uitdagingen waar je mee worstelt en je ambities. Vervolgens voert een TNO digitaliseringsexpert samen met je een speciaal assessment uit, waarbij er gebruik gemaakt wordt van een door TNO ontwikkelde tool. Tijdens het proces stelt de expert verduidelijkende vragen en geef jij informatie over de bedrijfsstrategie en KPI’s. Samen met de expert kom je tot een keuze voor de richting en focus voor een digitale transformatie van je bedrijf, die voor jou het meeste zal opleveren in de toekomst. Als afsluiting krijg je een samenvatting van de resultaten en inspiratie om daadwerkelijk aan de slag te gaan. Als bonus krijg je ook een indicatie van hoe relevant Digital Twinning voor jouw bedrijf kan zijn.


Ter voorbereiding van de kennismaking krijgt je bedrijf een (engelstalig) document zodat je weet wat je tijdens het assessment te wachten staat en hoe je het beste kunnen voorbereiden. Na afloop stuurt de expert extra informatie / inspiratie en wat opties zijn voor vervolgstappen. De totale assessment duurt ongeveer twee dagdelen.

Dit heb je

  • Mkb-bedrijf in de maakindustrie of productie
  • Behoefte om meer te weten over de beste digitaliseringsstrategie voor jouw bedrijf
  • Ambitie om je bedrijf verder te digitaliseren

Dit krijg je

  • Inzicht in de knelpunten van jouw bedrijf en welke digitaliseringsoplossingen het meest bijdragen aan succes

Dit kost het

€2500 excl. btw.

Meedoen?

De gegevens die verzameld worden in het assessment worden strikt vertrouwelijk behandeld en alleen voor onderzoeksdoeleinden gebruikt. Bij aanvang van het digitaliseringsassessment wordt de ondernemer gevraagd hier akkoord op te geven. Mocht je de voorwaarden van tevoren door willen lezen, dan kan dat uiteraard.

Staat jouw technologie er niet tussen? Neem contact met ons op.

Klaar om mee te doen? Meld je aan voor meer informatie.