header-overons

Over TNO Fast Track


Onze visie

Goede ideeën brengen pas vooruitgang als ze de markt bereiken. Als wetenschappelijke inzichten worden gecombineerd met ambitie en ondernemerschap. Daar hebben we start-ups, scale-ups en het midden- en kleinbedrijf (mkb) hard bij nodig. Daarom stellen we met TNO Fast Track onze experts, faciliteiten en contacten ter beschikking aan deze doelgroep. Samen kunnen we innovatie versnellen.

Innovatie versnellen

Nederland kent een succesvol ecosysteem voor start-ups. Toch blijkt het opschalen naar de volgende fase vaak lastig. TNO Fast Track helpt hoog-innovatieve start- en scale-ups om door te groeien en technologie verder te ontwikkelen. Voor mkb-ondernemers is TNO Fast Track een laagdrempelige manier om kennis in te winnen voor specifieke innovatievragen. Denk aan het verder automatiseren van het productieproces, het reduceren van afvalstromen, of het voldoen aan nieuwe wet- en regelgeving.

Start-ups, scale-ups en mkb-bedrijven profiteren met TNO Fast Track van:

  • Specifieke kennis om te innoveren
    TNO Fast Track geeft je toegang tot meer dan 3.500 experts en multidisciplinaire kennis, waarmee je snel het hele speelveld overziet. Als onafhankelijke innovatiepartner zijn we op de hoogte van de laatste technologieën en richtlijnen, én we dragen er zelf aan bij.
  • Cutting-edge infrastructuur
    Met TNO Fast Track vergaar je sneller waardevolle inzichten met onze toonaangevende onderzoeks- en testfaciliteiten. Denk aan ons Building Innovation Lab en Nanolab in Delft, het Solar Lab in Petten, de Automotive Campus in Helmond en Holst Centre in Eindhoven.
  • Krachtig (inter)nationaal netwerk
    Innoveren via TNO Fast Track betekent beschikken over een omvangrijk (inter)nationaal netwerk van kennisinstellingen, bedrijven en beleidsmakers. Zo vinden we voor jouw specifieke innovatievraag snel passende partners of projecten waarmee jij als ondernemer verder komt.

Daag ons uit

Zie je kansen om te innoveren binnen jouw bedrijf? Zijn er uitdagingen in de markt waarbij TNO kan helpen? Dan gaan we graag met jou in gesprek. Wij vanuit ons netwerk en onze expertise over de technologie en jij vanuit jouw ondernemerschap en ambitie.