15

Over TNO Fast Track


TNO Fast Track biedt een snelle toegang tot de kennis, faciliteiten en netwerk van TNO. Ondernemers kunnen met hun specifieke innovatievraag een vrijblijvend gesprek aanvragen bijvoorbeeld voor de validatie van een nieuw concept of voor onafhankelijk technologie advies. Onder het kopje activiteiten en agenda staat concreet aanbod van (kennis)projecten, onderzoeksfaciliteiten, events en expertsessies waar je direct aan kunt deelnemen. De focus ligt op een digitale, gezonde, veilige en duurzame samenleving.

Visie

Start-ups, scale-ups en het midden- en kleinbedrijf (mkb) zijn onmisbaar in de transitiethema's. Zij hebben een belangrijke rol in de waardeketens en brengen veel vernieuwing en vooruitgang. Dat is de reden waarom TNO zijn kennis, faciliteiten en netwerk specifiek openstelt voor deze doelgroep.

Start-ups groeien in Nederland lastig door naar de volgende fase. TNO heeft verschillende middelen in huis om hier een bijdrage aan te kunnen leveren. Daarom richt TNO zich in de strategie op hoog innovatieve start- en scale ups die willen doorgroeien en op zoek zijn naar hulp op het gebied van verdere technologische ontwikkeling.

Daarnaast deelt TNO kennis aan bedrijven die innovatie willen inzetten als oplossing voor de uitdagingen waar ze tegenaan lopen. Daarbij kan je denken aan het verhogen van arbeidsproductiviteit, het tegemoet komen aan wet- en regelgeving op het gebied van duurzaamheid of verdere automatisering door digitalisering. Innovatie kan voor deze groep een oplossing bieden en TNO wijst deze groep graag de weg.

Samenwerken aan de innovaties van morgen

TNO Fast Track is gevuld met een verrassend concreet aanbod van (kennis)projecten, geavanceerde onderzoeksfaciliteiten, events en expertsessies waar je direct aan deel kunt nemen.

Dit is dé plek waar je een intake kunt boeken voor jouw innovatie uitdaging. Zie je kansen om te innoveren binnen jouw bedrijf? Of zie je andere uitdagingen in de markt waarbij TNO kan helpen? Dan gaan we graag met jou in gesprek. Wij vanuit ons netwerk en onze expertise over de technologie en jij vanuit het ondernemerschap en jouw business inzichten.