aanpak-ft

Onze aanpak


Werken aan de innovaties van morgen

Transities op het gebied van digitalisering, duurzaamheid, veiligheid en de gezondheidszorg zijn omvangrijk en complex. Tegelijkertijd gaan technologische ontwikkelingen sneller dan ooit. Als ondernemer zie je kansen voor innovatie, maar wellicht ontbreekt specifieke kennis of de juiste partner.

TNO Fast Track helpt start-ups, scale-ups en het mkb om innovatie te versnellen. Het is dé plek om nieuwe concepten te valideren of onafhankelijk advies in te winnen. Dat doen we in drie praktische stappen:

Stap 1: Kies voor een vrijblijvende intake
Tijdens een telefonisch intakegesprek helpen we je gelijk en zonder kosten op weg. We bepalen samen je innovatiebehoefte, inventariseren mogelijke oplossingsrichtingen, of verwijzen door naar een van de partners binnen ons uitgebreide netwerk.
Vrijblijvende intake

Stap 2: Plan een sessie met onze experts
Na de intake kunnen we een sessie inplannen met een of meer TNO-experts. Of boek een Open lab om jouw product of dienst te valideren. Een perfecte basis voor een quick fix, het opstellen van een technologie roadmap, of het opstarten van een groter innovatieproject. Ons aanbod bestaat uit:

Stap 3: Tijd om door te pakken!
Na een Expertsessie, Expertsessie XL, of Open lab is de keuze aan jou. Misschien kun je gelijk al zelf aan de slag met de opgedane kennis. Wil je verder innoveren? Start met ons een groter innovatietraject, neem deel aan een bestaand onderzoeksprogramma binnen TNO of ga aan de slag met een passende marktpartij waar wij je aan kunnen verbinden.

Wat kan TNO Fast Track voor jou doen?

Dit is dé plek waar aan de slag kunt met jouw innovatie uitdaging. Zie je kansen om te innoveren? Of zie je uitdagingen in de markt waarbij TNO kan helpen? Dan gaan we graag met jou in gesprek. Wij vanuit ons netwerk en onze expertise over de technologie en jij vanuit het ondernemerschap en jouw business inzichten.