Ondersteuning bij het digitaliseren van jouw bedrijf!


Het European Digital Innovation Hubs (EDIH) Network is de drijvende kracht achter de digitalisering van Europa. De missie van EDIH is om digitale transformatie in de hele EU te bevorderen. De focus ligt op het zorgen dat 90% van de bedrijven over een basisniveau van digitale knowhow beschikt en om geavanceerde technologie (AI, Cloud, Big Data) naar minstens driekwart van de Europese bedrijven te brengen.

De EDIHs zijn hubs in de regio - Nederland telt er 5. Zij brengen digitale hulpbronnen en mkb ondernemingen samen om de doelstellingen van het EU Digitale Decennium 2030 te realiseren. Het EDIH Netwerk is een gemeenschap van technische experts die Europese bedrijven begeleiden op hun weg naar digitale transformatie. EDIH's fungeren als one-stop shops en voorzien bedrijven van digitale middelen om hun concurrentiepositie te versterken, infrastructuur te moderniseren en overkoepelend succes te bevorderen.

header-edih

Activiteiten

Naast interventies op maat bieden EDIH's gepersonaliseerde trainingsprogramma's, workshops, mentorschap, evenals toegang tot technische expertise en geavanceerde digitale technologieën waarmee kan worden geëxperimenteerd voordat ze volledig worden geïmplementeerd. Test before invest. Er is funding beschikbaar voor deze activiteiten.

Neem via de links hiernaast een kijkje naar het aanbod van de Nederlandse hubs en ontdek hoe zij jou kunnen helpen met het digitaliseren en verbeteren van jouw processen, producten of diensten.

Regionale Hubs

TNO Fast Track

TNO Fast Track is partner van het EDIH Network en biedt bedrijven een divers aanbod voor het digitaliseren en verbeteren van processen. Wil je ook werken aan het digitaliseren van jouw bedrijf? Meld je aan voor een van de opties hieronder of neem contact op.