Verken instructional operator support technologie in jouw bedrijf


Door ontwikkelingen in technologie worden producten en productieprocessen steeds complexer. De kans op het maken van fouten neemt toe. De klant vraagt om 100% kwaliteit en om traceerbaarheid. Tegelijkertijd is het vinden van technisch opgeleid personeel ook moeilijker door krapte op de arbeidsmarkt. Een oplossing is het inzetten van Instructional Operator Support. Met deze (stapsgewijze) digitale werkinstructies kunnen ook (onervaren) medewerkers met minder technische skills toch complex werk doen in  assemblage, inspectie, installatie, service en onderhoud. Ook is het mogelijk om deze technologieën procesdata en meetwaarden te loggen. TNO wil je helpen om de juiste technologie te kiezen voor jouw productieproces.

header-operator-supporttechnologie

Wat we gaan doen

Met het TNO Operator Support-canvas bepalen we in een halve dag de meest geschikte supporttechnologie en werkinstructie software is voor jouw bedrijfsproces. In de sessie werken twee TNO-experts samen met jouw medewerkers, die zich bezighouden met werkvoorbereiding, productie en management. We geven jullie een kijkje in de laatste supporttechnologieën en wij verdiepen ons in de bedrijfsdoelstellingen, jouw productieproces, producteigenschappen, kritische proces-stappen en de vaardigheden van jouw medewerkers.

Samen kiezen we uit alle technologieën de beste oplossing voor jouw mkb-onderneming. De sessie vindt plaats in jouw bedrijf of in één van onze fieldlabs in Eindhoven of Delft. Kom je naar een fieldlab, dan geven we een uitgebreidere demo van de supporttechnologieën en krijg je zo inzicht en hun mogelijkheden. Komen wij op locatie dan krijgen wij een beter beeld van de bedrijfsprocessen en is het advies gerichter.

Dit heb je

  • Een productieproces waarin digitalisering van werkinstructies actueel is
  • Een productie proces met ervaren en/of onervaren medewerkers waarin je op zoekt bent naar kwaliteitsborging
  • Vragen over welke Instructional Operator Support het meest geschikt is voor jouw productieproces

Dit krijg je

  • Overzicht van, én inzicht in, beschikbare technologieën op dit moment
  • Zicht op wat operator support voor jouw onderneming kan betekenen
  • Objectief advies over de meest geschikte technologie en werkinstructie software voor jouw productieproces
  • Een kernachtige rapportage van de canvassessie
  • Een hands-on indruk van supporttechnologieën en digitale werkinstructie platformen

Kosten

De investering voor de expert- en canvas sessie is €3500 (indien bij BIC of RoboHouse).

Meedoen

Ook de laatste operator supporttechnologie gebruiken in jouw productieproces? Meld je aan. Wil je grondiger aan de slag met deze technologie en oplossingen testen in jouw bedrijf? Kijk dan eens naar het Gezamenlijk Innovatiecluster Operator Supporttechnologie.

  • Zij gingen je voor: De Gier Systems, Score, Boers & Co, Werkse!, Fancom, PIM Machinery, Algietol