Verken wat er kan met operator supporttechnologie in jouw bedrijf


Door ontwikkelingen in technologie worden producten en productieprocessen steeds complexer. De kans op het maken van fouten neemt toe. De klant vraagt om 100% kwaliteit en om traceerbaarheid. Tegelijkertijd is het vinden van technisch opgeleid personeel ook moeilijker door krapte op de arbeidsmarkt. Een oplossing is het inzetten van digitale operator supporttechnologie. Met de juiste werkinstructies kunnen medewerkers met minder technische skills toch complex werk doen in fabricage, assemblage, installatie, service en onderhoud. TNO wil je helpen om de juiste technologie te kiezen voor jouw productieproces.

header-operator-supporttechnologie

Wat we gaan doen

Met het TNO Operator Support-canvas bepalen we in een halve dag de meest geschikte supporttechnologie voor jouw productieproces. In de sessie werken twee TNO-experts samen met jouw medewerkers, die zich bezighouden met werkvoorbereiding, productie en management.

We gebruiken daarbij je bedrijfsdoelstellingen, jouw productieproces, producteigenschappen, kritische proces-stappen en de vaardigheden van jouw medewerkers. Onze experts hebben ervaring met de laatste supporttechnologieën, zoals digitale werkinstructiesystemen, augmented reality-oplossingen en projectietechnologie.

Samen kiezen we uit alle technologieën de beste oplossing voor jouw mkb-onderneming. De sessie vindt plaats in jouw bedrijf of in één van onze fieldlabs in Eindhoven of Delft. Kom je naar een fieldlab, dan laten we ook verschillende voorbeelden van supporttechnologieën zien.

Dit heb je

  • Een productieproces waarin operators met specifieke skills nodig zijn
  • Vragen over wanneer je welke technologie toepast
  • Vragen over welke operator supporttechnologie het meest geschikt is voor jouw productieproces

Dit krijg je

  • Overzicht van én inzicht in alle beschikbare technologieën op dit moment
  • Zicht op wat operator support voor jouw onderneming kan betekenen
  • Advies over de meest geschikte technologie voor jouw productieproces
  • Een kernachtige rapportage van de canvassessie
  • In een van onze fieldlabs laten we je voorbeelden van supporttechnologieën zien

Kosten

De investering voor de expertsessie is €4500 (indien bij BIC of RoboHouse). Mogelijk is ook te bekostigen met vouchers van SMITZH.

Meedoen

Ook de laatste operator supporttechnologie gebruiken in jouw productieproces? Meld je aan.

Wil je grondiger aan de slag met deze technologie en oplossingen testen in jouw bedrijf? Kijk dan eens naar het Gezamenlijk Innovatiecluster Operator Supporttechnologie.

  • Zij gingen je voor: De Gier Systems, Score, Boers & Co, Werkse!, Fancom, PIM Machinery, Algietol