Sluit je aan bij het Partnership for Cyber Security Innovation


Het Partnership for Cyber Security Innovation (PCSI) is een publiek-private samenwerking tussen toonaangevende organisaties met een essentiële rol in het creëren van een veilige en veerkrachtige digitale samenleving door innovatie op het gebied van cybersecurity. Het PCSI ontwikkelt toepasbare en innovatieve cybersecurity-oplossingen waarmee bedrijven en organisaties in de Nederlandse samenleving zichzelf kunnen beschermen tegen de cyberaanvallen van morgen.
Partnership bij het PCSI is een unieke kans om mee te denken en deel uit te maken van een gezamenlijk ecosysteem voor cyberbeveiligingsinnovatie.

header image (4)

Wat we gaan doen

PCSI is op zoek naar nieuwe Liaison partners. Het Liaison Partnership is bedoeld voor organisaties die sterk geïnteresseerd zijn in zowel het leren van, als bijdragen aan huidige en toekomstige cyberbeveiligingsinnovaties. De partners van PCSI werken gezamenlijk aan innovatieprojecten in het cybersecrity domein.
Denk bijvoorbeeld aan:
- Opsporen van gerichte phishing op werknemers via AI-technology
- DDoS-aanvallen voorspellen in de toekomst
- Betere beveiliging van Open-Source Software Libraries
Partners van PCSI ontvangen nieuws over de nieuwste ontwikkelingen binnen deze en meer projecten, kunnen gebruik maken van een inspirerend netwerk binnen de cyber security en hebben de mogelijkheid om een bijdrage te leveren aan innoverend onderzoek.

Dit heb je

  • Je bent een organisatie die graag op de hoogte wilt blijven en leren over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van cybersecurity
  • Je bent bereid om kennis en expertise te delen om innovatieprojecten naar een volgende level te brengen.

Dit krijg je

  • De mogelijkheid om de cyberweerbaarheid van jouw organisatie en de Nederlandse samenleving te vergroten.
  • Een inspirerend gedeeld netwerk.
  • De nieuwste kennis vergaren over relevante onderwerpen in jouw expertiseveld.
  • Een prachtige uitdaging voor cybersecurity experts in jouw organisatie om te werken aan beveiligingsinnovatie met onze toonaangevende partners.

Kosten

Liaison Partnership - Gratis

Meedoen

Het PCSI is op zoek naar nieuwe partners die willen aanschuiven bij hun projecten en mee willen denken over innovatie op het gebied van cyber security. Jij kan hier deel van uitmaken!

Meer informatie over het Liaison partnership, andere partnershipsmogelijkheden en de voordelen lees je verder op de website van de PCSI.

Weten of dit partnership bij jouw organisatie past? Neem contact met ons op voor meer informatie over het lidmaatschap en verdere mogelijkheden.