Een tool voor investeren met inzicht


Het is niet altijd makkelijk om te investeren in technologie als je geen inzicht hebt in de kosten en baten. Maar niets doen is ook geen optie: als je digitaliseringskansen laat liggen, loop je het risico dat je concurrenten je voorbijvliegen. Slimme, winstgevende investeringen doe je vanuit strategische doelen en ambities voor de toekomst. TNO wil je helpen om daarin de juiste beslissingen te maken.
header image (15)

Wat we gaan doen

Met de TNO Smart Industry Cost Benefit Tool krijg je duidelijk inzicht in de kosten die komen kijken bij het implementeren van digitale innovaties. De tool is ontwikkeld als onderdeel van het SMITZH-programma, dat mkb-ondernemers wil helpen om sneller, goedkoper, duurzamer en hoogwaardiger te produceren met behulp van technologie. Met de tool maken wegen we verschillende mogelijkheden tegen elkaar af: welke investering levert het meest op de aspecten die jij voor je bedrijf het belangrijkste vind? Dat kan financieel zijn, maar ook verbeteringen in de productiecapaciteit, doorlooptijd, minder fouten, makkelijker personeel aantrekken. Jij mag het zeggen. Daarmee kies je voor de juiste innovatie op het juiste moment. In een serie van workshops gaan we met elkaar aan de slag.

Dit heb je

  • Een vraag over de kosten en de baten van het integreren van digitale technologieën in je bedrijfsprocessen, producten en/of diensten

Dit krijg je

  • Workshops waarin je samen met TNO-experts een business case bouwt bij verschillende opties
  • Inzicht in wat de kosten en baten van een bepaalde investering zijn
  • Toegang tot de Smart Industry Cost Benefit Tool

Kosten

De investering voor de TNO Smart Industry Cost Benefit Tool start bij €20.000 excl. btw.

Meedoen

Ook investeren met inzicht? Dat kan. Meld je aan via de onderstaande button of neem contact met ons op.