Expertsessie XL met diverse experts voor jouw probleem


Bij TNO hebben we veel wetenschappers en experts in huis. En dit zijn allemaal technologisch sterke probleemoplossers die zich graag in uitdagingen vastbijten. Is er een technologie-uitdaging waar jouw bedrijf mee worstelt en zijn hier verschillende invalshoeken die je eens goed belicht wilt hebben? Dus is er een sessie met meerdere experts uit verschillende vakgebieden gewenst? Dan gaan we graag verder voor je aan de slag in een pragmatische brainstormsessie op locatie waarin jouw uitdaging centraal staat.

header-boek-expertsessiexl

Wat we gaan doen

Sommige uitdagingen zijn nu eenmaal wat complexer en hebben meerdere experts nodig om tot een beter resultaat te komen. De expertsessie XL is vaak de volgende stap nadat je een expertsessie en intake bij ons hebt gedaan (dit is overigens geen must). We koppelen jouw uitdaging aan meerdere experts van TNO. We komen een dagdeel bij je langs om exploratie en ideevorming te doen rondom jouw vraag. Aan het einde van de sessie hebben we een helder beeld over hoe nu verder. We kunnen je koppelen aan marktpartijen in ons netwerk die je verder helpen met de uitwerking, je kunt TNO een eerste prototype laten bouwen in een project of misschien is jouw uitdaging met deze interventie al opgelost en kan je zelf verder. We leveren in dit aanbod geen rapporten op, het is juist bedoeld als laagdrempelige manier om gezamenlijk jouw uitdaging vast te pakken en samen oplossingsrichtingen te bedenken.

Dit heb je

  • Een intake/expertsessie gehad en ontdekt dat er een uitgebreidere scan/exploratie nodig is met meerdere experts van TNO
  • Een innovatieve R&D uitdaging waarvan je denkt dat TNO je kan helpen

Dit krijg je

  • Een brainstormsessie voor verdere exploratie en ideevorming met experts van TNO voor jouw probleem
  • Een dagdeel met meerdere experts van TNO inclusief begeleiding door een facilitator (exclusief rapportage - extra aan te vragen indien gewenst)

Kosten

€4000 excl. btw.

Meedoen

Ook een expertsessie XL met meerdere experts van TNO boeken? Dat kan. Je moet daarvoor voldoen aan de volgende voorwaarden:

  • Je bent een mkb-bedrijf

Meld je aan of neem contact op.